Sunday, July 12, 2009

Gambar Budak Sekolah Buat Sex (18sx)

Gambar yang di publishkan ni tak sahih orang malaysia atau luar. Apa yang pastinya mereka ni budak-budak lagi. LOL~
 
Tolong jangan buat modal ketika menonton gambar ini. Tidak sesuai untuk mereka yang dibawah umur 18 tahun.
click pada gambar untuk lihat saiz besar


NOTE: Gambar ni aku dah potong jadi 3 gambar sahaja. Banyak lagi gambar yang aku rasa tak sesuai untuk di publish kepada umum.

66 comments :

  1. Entah apa akan terjadi dengan masyarakat kita.. dah sakit!
    Banyak sangat pendedahan 18SX, video, internet etc.
    Tks for sharing, do drop by my blog, ada kucing yang pandai!

    ReplyDelete
  2. hahahaha... ingatkan nak ban blog ni, ingatkan blog ni dah jadik blog lucah.. pendedahan ekslusif rupenye...

    Budak2 zaman sekarang ni trdedah sangat dgn media massa, internet tanpa kawalan dan juge campur gaul laki pompuan tanpa batasan...

    ReplyDelete
  3. iriene : itu la pasal..banyak sgt source yang boleh dapat berkaitan dengan sex ni..huh!naik seram aku tgk bdk2 ni..haish..

    ReplyDelete
  4. onggon :haha..bkn blog lucah la..just pendedahan mcm melodi gak :P terjah!! skang ni bahan lucah bleh dpt kt mana2 saja..zaman dh maju dh..huhu

    ReplyDelete
  5. wah.. gile la...zaman skang budak2 pn da pandai...

    ReplyDelete
  6. erie : xtau la apa nk jadi..huhuh

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. tolong email kt saye full version..
    pelik btul laaa...
    sape yg perlu kita salah kan skang ni??

    ReplyDelete
  9. Thanks for sharing the pics.
    Nice and well appreciated.
    Good works. Keep it up.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. leh email ni video kasi ku?? terperanjat aku bila nampak benda ni,tk caya...skyeung27@hotmail.com trm kasih.

    ReplyDelete
  12. email sy gmbr penuh (: thanks

    zactlurve@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. smarthypro@gmail.com...e-mail ak

    ReplyDelete
  14. apitsusu@yahoo.com email ak

    ReplyDelete
  15. aku nak gambar full album weyh!
    send kat email akuw ,

    xrevia@live.com

    ThankIU! HAHA!

    ReplyDelete
  16. jonmon18@yahoo.com

    SEND! PLEASE!

    ReplyDelete
  17. iz_syam@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. ape la nak jadi ni kan... yang tanggung dosa ngan malu lebeh mak bapak diorg... x kesian ke ngan mak bapak korang?

    ReplyDelete
  19. supkillers123@yahoo.com


    SEND PLEASE!!!!!

    ReplyDelete
  20. ahmaddanial_86@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  21. shazlion@yahoo.com
    send me all

    ReplyDelete
  22. painkillerboyz_93@yahoo.com.my..send ak bro..dahsyat lak aii..

    ReplyDelete
  23. y.6_1988_yahoo.com.my

    ReplyDelete
  24. bigredmachine_kanetola@yahoo.com..send kt aku jgak...

    ReplyDelete
  25. syafiqrockcoco@gmail.com... ape la yg bdk kecik ni buat lagi..

    ReplyDelete
  26. budak kecik kot ni. send kt emel aku.
    healing1234@gmail.com

    ReplyDelete
  27. salM
    LWH SEND FULL PICTURE DAN VIDEO BUDAK NI TAK???ADUHAI..APA NK JADI PADA DUNIA SKRG
    suhappygirl@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. boleh send to me gambar dan video budak2 ni ???

    malaysiaku99@gmail.com

    ReplyDelete
  29. bromine90@gmail.comn

    ReplyDelete
  30. bromine90@gmail.comn

    ReplyDelete
  31. aku nak gambar full album weyh!
    send kat email akuw ,

    suhappygirl324@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. speederspy[@]yahoo.com
    full video
    thanks~

    ReplyDelete
  33. wankenit@rocketmail.com
    mekasih.....

    ReplyDelete
  34. admin.email me album full pic ni.
    ghost.viruss@rocketmail.com
    thank you :)

    ReplyDelete
  35. agentfrankie_almie@hotmail.com

    please send all photos and videos.
    tq

    ReplyDelete
  36. screamout_93@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. operation2020@yahoo.com

    Terima kasih :) ade video lagi best.

    ReplyDelete
  38. shane4757@gmail.com

    send me the vid...

    ReplyDelete
  39. full albums...thnx.
    dean_hua@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. nak full albums .. thanks
    hakim9569@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. nk gak
    raihanaappatcha@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. joejambol4@yahoo.com

    ReplyDelete
  43. aku nak tengok gak emel

    athstrom@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. rock_star1413@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. Bagi full bole ..

    tuarangirlz41@gmail.comm

    ReplyDelete
  46. apa nak jadi budak sekarang

    leh email kt aku video dan gambar tu serta yang lain

    Royseane@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. antipen007@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. leh email video ngn gambar x?

    strikerandom@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. adoi la, banyak gila pedophile mintak gambar kat ko

    ReplyDelete
  50. sent kat saya man2_azman@yahoo.comm

    ReplyDelete
  51. sapa nk video ni??ada dua part..adik bradik je dua org ni..umr 11 dan 15..pijokelate@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. SAya nak juga....tq gkk6000@Gmail.com

      Delete
  52. anta kat li.san@live.com

    ReplyDelete
  53. emel weyh.
    jinchufighter@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. I want 2.... kambing_gilo12@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  55. anta video tue kt aq...

    ReplyDelete
  56. nape semua nk gmabr n video nih... laki2 sume nih..pelik aih...

    ReplyDelete
  57. email full version please.. glasskacatelefon@gmail.com

    ReplyDelete