Sunday, July 12, 2009

Gambar Budak Sekolah Buat Sex (18sx)

Gambar yang di publishkan ni tak sahih orang malaysia atau luar. Apa yang pastinya mereka ni budak-budak lagi. LOL~
 
Tolong jangan buat modal ketika menonton gambar ini. Tidak sesuai untuk mereka yang dibawah umur 18 tahun.
click pada gambar untuk lihat saiz besar


NOTE: Gambar ni aku dah potong jadi 3 gambar sahaja. Banyak lagi gambar yang aku rasa tak sesuai untuk di publish kepada umum.

66 comments:

Entah apa akan terjadi dengan masyarakat kita.. dah sakit!
Banyak sangat pendedahan 18SX, video, internet etc.
Tks for sharing, do drop by my blog, ada kucing yang pandai!

hahahaha... ingatkan nak ban blog ni, ingatkan blog ni dah jadik blog lucah.. pendedahan ekslusif rupenye...

Budak2 zaman sekarang ni trdedah sangat dgn media massa, internet tanpa kawalan dan juge campur gaul laki pompuan tanpa batasan...

iriene : itu la pasal..banyak sgt source yang boleh dapat berkaitan dengan sex ni..huh!naik seram aku tgk bdk2 ni..haish..

onggon :haha..bkn blog lucah la..just pendedahan mcm melodi gak :P terjah!! skang ni bahan lucah bleh dpt kt mana2 saja..zaman dh maju dh..huhu

wah.. gile la...zaman skang budak2 pn da pandai...

erie : xtau la apa nk jadi..huhuh

This comment has been removed by the author.

tolong email kt saye full version..
pelik btul laaa...
sape yg perlu kita salah kan skang ni??

Thanks for sharing the pics.
Nice and well appreciated.
Good works. Keep it up.

This comment has been removed by the author.

leh e-mail full video kt aku??

leh email ni video kasi ku?? terperanjat aku bila nampak benda ni,tk caya...skyeung27@hotmail.com trm kasih.

email sy gmbr penuh (: thanks

zactlurve@yahoo.com

smarthypro@gmail.com...e-mail ak

aku nak gambar full album weyh!
send kat email akuw ,

xrevia@live.com

ThankIU! HAHA!

jonmon18@yahoo.com

SEND! PLEASE!

ape la nak jadi ni kan... yang tanggung dosa ngan malu lebeh mak bapak diorg... x kesian ke ngan mak bapak korang?

supkillers123@yahoo.com


SEND PLEASE!!!!!

ahmaddanial_86@yahoo.com.my

shazlion@yahoo.com
send me all

painkillerboyz_93@yahoo.com.my..send ak bro..dahsyat lak aii..

bigredmachine_kanetola@yahoo.com..send kt aku jgak...

syafiqrockcoco@gmail.com... ape la yg bdk kecik ni buat lagi..

budak kecik kot ni. send kt emel aku.
healing1234@gmail.com

salM
LWH SEND FULL PICTURE DAN VIDEO BUDAK NI TAK???ADUHAI..APA NK JADI PADA DUNIA SKRG
suhappygirl@yahoo.com

boleh send to me gambar dan video budak2 ni ???

malaysiaku99@gmail.com

aku nak gambar full album weyh!
send kat email akuw ,

suhappygirl324@yahoo.com

speederspy[@]yahoo.com
full video
thanks~

wankenit@rocketmail.com
mekasih.....

admin.email me album full pic ni.
ghost.viruss@rocketmail.com
thank you :)

agentfrankie_almie@hotmail.com

please send all photos and videos.
tq

operation2020@yahoo.com

Terima kasih :) ade video lagi best.

shane4757@gmail.com

send me the vid...

full albums...thnx.
dean_hua@yahoo.com

nak full albums .. thanks
hakim9569@yahoo.com

nk gak
raihanaappatcha@yahoo.com

aku nak tengok gak emel

athstrom@yahoo.com

Bagi full bole ..

tuarangirlz41@gmail.comm

apa nak jadi budak sekarang

leh email kt aku video dan gambar tu serta yang lain

Royseane@yahoo.com

leh email video ngn gambar x?

strikerandom@yahoo.com

adoi la, banyak gila pedophile mintak gambar kat ko

sent kat saya man2_azman@yahoo.comm

sapa nk video ni??ada dua part..adik bradik je dua org ni..umr 11 dan 15..pijokelate@yahoo.com

SAya nak juga....tq gkk6000@Gmail.com

Saya nak juga gkk6000@gmail.com

emel weyh.
jinchufighter@yahoo.com

I want 2.... kambing_gilo12@yahoo.com.my

nape semua nk gmabr n video nih... laki2 sume nih..pelik aih...

email full version please.. glasskacatelefon@gmail.com

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More