Friday, January 15, 2010

(Panas)Perempuan Kena Raba


Entry malam ni aku rasa paling sensasi kot antara entry-entry yang lepas.Kalau geng2 cyber security tengok gambar ni,silap-silap aku boleh masuk 'dalam' nampak gayanya.Bukan niat nak malukan tuan punya badan,just nak bagi pengajaran jangan buat kerja macam ni dekat kaum hawa.(tapi tengok gambar awek ni slumber jer bagi raba)Agaknya sama2 tengah syok kot noh?hohoho

Gambar ni aku dapat melalui email.Tengok dari paras rupa,memang melayu la kot.Lawa juga la dia tu.Mamat dalam gambar ni pulak macam biasa la,muka tengah 'sangap' sambil meraba raba tubuh mantap awek ni.hohoho


So,kesimpulan dia kat sini janganlah sesekali kita buat benda macam ni noh?kalau nak buat pun pandai2 la kaver line.Kang bila dah kantoi,engkau dan mak bapak engkau juga yang dapat malu!

15 comments :

  1. wuish..
    memang hot la disini..
    haha..
    wat malu parent jew..

    ReplyDelete
  2. Mcm stim je laki tu..siot jekk

    ReplyDelete
  3. haha .muka x bersalah siot . stim gila babi la tuu

    ReplyDelete
  4. wow!!
    ak pun nak..
    hahahaha..

    ReplyDelete
  5. mcm2 la skang ni..
    xleh nk ckp ape2 la..
    mtak dijauhkan jela..amin..

    ReplyDelete
  6. anys :hehe.tuh la pasal.

    cipan : ahakz..pmpuan tu pn sama..stim gak

    wannur : haa..tau xpa..sama2 stim

    anonymous : nak ka?ehehe

    sue : tuhla..amin!

    ReplyDelete
  7. budak pompuan tu mcm x bersalah jer muka dia.

    ReplyDelete
  8. hihihii... budak remaja yang nakal2x nie...

    ReplyDelete
  9. amiszan : hehe tuh la pasal..

    kisahsensasi : nakal + setan banyak ..ehe

    ReplyDelete
  10. salam ziarah...masih melawat....post yang bagus untuk kesedaran pembaca..

    ReplyDelete
  11. cikgu padi : terima kasih singgah sini..sharing is caring.. :)

    ReplyDelete
  12. Hohoooooo.....klu jantan tu species b'ekor cm aku kn best... 1 taon aku x mkn pon x peeeee.. Btol bewok ler 2 ekoq tu!! Eh, silap!! Sekoq bewok (jantan tu laaaaa) sekoq ulo!! Pergh!!! Bior aku jek gnti tmpt jantan tu.. baru btol beb!!!

    ReplyDelete
  13. mane tawu tu bini die kerrr...

    ReplyDelete
  14. xperlu kot nk sebar2kn benda ni..tutplah lah aib org,inSyallah,Allah akan tutup aib kita.(mmg tujuan nk bg pengajaran,tetapi byk kesan buruk daripada yg baik..

    nk masuk dalam xkisah la..itu dah jadi maslah kau,fikir maruah agama,bangsa..jgn malukan blogger der..nk dapatkn trafiic, xperlu lah nk siarkan benda ni..aiyaa!

    ReplyDelete