Thursday, February 18, 2010

Tips Besarkan Buah Dada

Petua dan tip aku nak bagi malam ni memang sesuai bangat kot buat perempuan.Kalau laki-laki nak try pun ok what?hahaha..

Bagaimana untuk menegangkan payudara?kalau setakat besar saja tak tegang tak guna jugak kan?lelaki zaman sekarang ni mau yang jenis mantap ja.Kalau setakat besar je,memang tak layannnn..

Wahai sahabat2 perempuanku,korang mesti dah tak sabar bukan?yela,nak besarkan payudara tu.tip ni untuk anda!jom followw..


Petua 1:

Dapatkan beberapa helai daun sirih Melayu , ianya berdaun lebar dan berwarna hijau.

Sapukan minyak kelapa (seelok-eloknya dibuat sendiri) pada daun sirih.

Salaikan mengunakan api lilin dan tekapkan pada buah dada. Biarkan ia kering dan dibuat berulang kali.

Menurut orang tua yang memberikan petua ini , petua ini dipanggil ‘Petua Sayang Suami’.

Semoga kebahagiaan rumahtangga puan-puan akan bertambah seri lagi dengan kehadiran cahaya mata dan tubuh badan yang menawan. Bersama-samalah kita amalkan.

Petua 2:


Kupas setengah biji labu dan masak sehingga menjadi lembik.

Ramas labu tersebut tika masih suam.

Kemudian, sapukan pada seluruh payudara lebih kurang 20 minit.

Lakukan 2 kali seminggu.


Petua 3:

Sapukan putih telur pada sekeliling buah dada dan biarkan kering semalaman.

Buat 3 kali seminggu.

Petua 4:

Amalkan meminum air kanji (air didih nasi) sebelum tidur malam. Insyaallah mujarab.


P/s : Selamat Mencuba :)

11 comments:

perghh...yg dalam gambar tu mmg mantap! sapa punya tu? ekekeke...
mmg betol..setakat bosa tak togang mmg tak menarik..tp oversize pon scary jugak tau..

aah..betul la..bagi besar dan tegang lagi best...bkn pe..untuk kesihatan dan keseimbangan gak...apepun..nice tips..


==Adi Azli Dot Com==

baguihnya tip nih...
ble nti aku try2..
hahaha..
hee..malunya..

kakiinternet : awek mana ntah aku hentam..hehe..breast mcm dlm gambaq ni pn kira mantap dah..

adi : haha..tau xpa bro..welcome

anys : ahaha..tip ni mmg aku tujukan untuk ang..jgn lpa buat tau..baru best..aha

nice picture..
nice tip..
tpi nak try kat sapa??
hehe

yeka?
haha...
kalo la rajin..
hehe..
xdak pa pun yg best..
hehe

sure k bleh besar breast.??? acctualy mmg dah lame cari tips2 mcm nie...

camtu ke..kalo ade mne2 awek yg malas nak wat..aku tolong sapukan minyak pon boleh...jadi assistant korang la...

Ble pkai kh petua ne? Guna 1 atau semua skali ne? Hoho.. ^^

Huhu..ble cye kr nhe...nt arh gua try..bear pakwe gua....suka..hahha

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More