Thursday, May 27, 2010

Gambar Zakar Aku

Korang semua nak tengok tak gambar zakar aku?Entry ni exclusive buat perempuan dan mungkin juga lelaki yang ketagih nak tengok gambar zakar.

Kenapa aku beria-ria sangat nak tunjuk gambar zakar?Tak ada gambar lain ke nak bagi tengok?Besar sangat ke zakar aku ni?Panjang ke tak?ataupun kecik je?

Kalau korang nak tau sangat kenapa aku nak tunjuk gambar zakar aku ni,nanti korang akan tau sendiri kenapa.Jangan tanya aku sekarang.Teruskan membaca sambil-sambil beristigfar banyak2 k?




Itulah gambar zakar aku yang korang ternanti-nanti sangat nak tengok.Klik pada gambar untuk tumbusaran.Kan dah kena tipu sebiji.hahaha!!

Jangan marah ya wahai sahabat blogger-blogger ku sekalian.Sekadar bergurau senda dimalam jumaat.Tak ku sangka hits agak tinggi juga keyword 'gambar zakar aku' ni.Korang tengok la sendiri top10 keyword yang dicari.Pasal zakar juga la yang dicari.Macam tak ada benda lain dah.

Lawak sangat aih.hahaha!

p/s : gelak sorang2


8 comments :

  1. LOL..click bukan sebab nak tengok sangat tapi pelik, ada juga orang berani tunjuk...
    tapi takder la berani sangat..

    *tengah pikir sambil geleng-geleng kepala

    ReplyDelete
  2. telor : zakar aku kajadah apa nyaa..haha

    fbi :tnjuk apa bro?aku ada tnjuk ka?aha

    ReplyDelete
  3. xde yang lawak pown....ko masih waras so aku xrase ko akan tunjuk gmbar kemaluan ko sebab manusia mmg diberikan fitrah untuk merasai perasaan malu...:)

    ReplyDelete
  4. tapi ada je manusia psycho yg x malu...hahahh

    ReplyDelete
  5. ko ni janganlah buat entri yang nak cari populariti.. aku sebagi lelaki segan pulak nak tengok zakar ko.... hahaha

    ReplyDelete
  6. erk...xboleh blah ar buat entri cmnie..
    huhu

    ReplyDelete