Tuesday, May 25, 2010

(Hot)Tip Besarkan Zakar


Hari ini aku nak berkongsi sedikit info untuk lelaki bagaimana untuk memanjangkan atau membesarkan zakar.Amaran,Artikel ini adalah amat tidak sesuai sekali buat mereka yang berusia 18 tahun kebawah yer.Artikel ini bukanlah untuk tujuan porno dan kalau korang merasakan ianya tidak sesuai,sila abaikan :)

Mempunyai zakar yang besar dan panjang sekaligus dapat menghilangkan ketakutan untuk menghadapi malam pertama & membuatkan pasangan/isteri rasa puas memegang/merasa zakar
korang dan membuatkan malam pertama menjadi lebih indah dan shahdu.

Kajian yang dilakukan mendapati kes penceraian berlaku disebabkan Zakar kecil, pendek,tak bertahan lama/lembik di malam pertama.Ia memang digeruni mana-mana lelaki untuk menamatkan zaman bujang.Ini terjadi kerana salah satu sebabnya, lelaki itu selalu mengamalkan onani atau melancap di zaman remajanya.fakta juga mengatakan yang seseorang wanita itu lebih puas dalam hubungan seks jika zakar lelaki suami lebih panjang dan besar.betul ke?Mungkin wanita yang sudah berkahwin dapat jawab persoalan ini


Actually,aku xnak kongsikan bagaimana untuk membesarkan zakar dengan lebih detail sebab aku just nak kongsikan dengan korang semua ebook "Panduan Panjangkan Zakar" yang ditulis oleh saudara Anas Asarani.

Ebook ini menerangkan secara ringkas teknik-teknik urutan bergambar bagaimana hendak membesar & memanjangkan zakar menggunakan minyak belacak.Korang tahu minyak belacak ni tak?Kalau korang duduk di utara terutamanya Alor setar,minyak belacak adalah minyak urut yang diakui minyak urut zakar terbaik untuk lelaki

Kalau korang sudah baca ebook ini,sila abaikan.terima kasih

Untuk download panduan panjangkan zakar,boleh click DISINI

6 comments :

  1. susah nak jawab soalan tu.cik dh kawin??

    ReplyDelete
  2. miss : anda xmau pnjang?hehe

    sukur : oh belum :)

    ReplyDelete
  3. bagus ni, untuk menambah lagi keyakinan pada si teruna.. hahah..

    ReplyDelete
  4. Info yang amat bermanfaat untuk di ketahui bagi mengeratkan lagi hubungan suami isteri agar sentiasa bahagia dan harmoni... :)

    ReplyDelete
  5. lagi info tentang membesarkan zakar di SIHAT SELALU - Teknik Membesarkan Zakar

    ReplyDelete